Helaas is het onmogelijk geworden om nog een nest met Daantje te fokken. Mowgli Proudly Presents Callas, kortweg Callas, eigendom van Marjolein Spijker heeft de eer de kennelnaam "Mowgli Proudly Presents" hoog te houden. Callas is 19 april gedekt door Balou. De pups zijn 15 juni geboren. Bijna een week te vroeg, maar gelukkig zijn alle pups gezond.

Hoewel Callas zich nog niet zo bewezen heeft als Daan, heeft ze net zoveel natuurlijke aanleg als Daantje. We hebben Billy natuurlijk zelf en weten wat hij in huis heeft. Cristy, het zusje van Callas en Billy zit in Tsjechië en heeft al 3 CACT's gelopen op veldwedstrijden en ook op de shows doet ze het wonderwel. Dutchess in Engeland en Chara die hier gewoon in Nederland woont, hebben ook allebei laten zien dat ze weten dat ze jachthond zijn. Deze honden gaan allemaal het veld in op zoek naar wild. Ze weten hoe ze hun neus moeten gebruiken en hebben een zeer fraai gangwerk waardoor ze het veld makkelijk aannemen, hoe zwaar het ook is. Ze is ook al verschillende keren mee geweest op jacht.

Callas heeft 2 keer een show gelopen waarop ze tot 2 keer toe de beoordeling "zeer goed" kreeg. Callas heeft net als al haar broers en zussen (en tante en ooms) HD-A. Ze heeft de aanlegproef veldwerk gelopen en kreeg op alle onderdelen de beste beoordeling.

Balou is een hond met een enorme natuurlijke aanleg. Hij kan bewegen als de beste en loopt alleen maar met een hoge kop te jagen. Iets wat vrij bijzonder is voor de Weimaraner. Hij zit erg goed in elkaar, heeft een mooie vacht en een super karakter. Ook wat gezondheid betreft zit het goed. De kruising tussen Balou en Callas is een lijnteelt. We proberen op deze manier de genen vast te leggen voor de toekomst. We zullen zien hoe de pups het er in de toekomst op de veldwedstrijden vanaf zullen brengen!!