Uitslagen proeven en wedstrijden in Nl, Dld, Fr en Cz

Hierbij een overzicht van de uitslagen van de door ons gefokte honden. Het gaat om veldwedstrijden (Tsjechië), zweetspoorproeven in Nederland en Duitsland. De VJP, HZP en VGP, de Franse aanlegproef veldwerk (TAN) en tenslotte de Nederlandse apporteerproeven.


Mowgli Proudly Presents Elmo SJP-A

En eindelijk was het dan vorige week zover. In Rilland heeft Elmo laten zien wat ze kan en dat werd beloond met een SJP-A diploma. En ook nog met een derde plaats. Echt super goed gedaan!!!!!

HD-Uitslagen G-nest

Nice!!! De eerste HD-uitslagen van ons laatste Weimaraner nest van Kyan x Frits (GHC Ticket to Ride x Mowgli Proudly Presents Fay) beginnen binnen te druppelen.

Pups geboren.

JA, gisteren was het dan eindelijk zover. De pups van Frits zijn geboren. Het zijn 3 reuen en 4 teven en Frits is een heel erg goed moedertje!!!!
Klik hier voor meer info.

Mowgli Proudly Presents Callas

(07-02-2006 - 17-02-2010)

Callas is niet meer. Ze is aangereden door een auto en was op slag dood. Hoewel Callas niet van ons was, had ze toch wel een speciaal plekje bij ons. Ze is hier verschillende keren wezen logeren en we hebben de nodige training met haar gedaan. Daarnaast zijn we vreselijk veel bij Marjolein over de vloer geweest toen Callas 8 mnd geleden een nest had. Het voelt toch of je eigen hondje er niet meer is..........

Mowgli Proudly Presents Dutchess at Longtails

Dutchess heeft het weer voor elkaar gekregen, ze heeft het afgelopen jaar erg haar best gedaan op shows en heeft daarmee opnieuw een ticket voor Crufts gekregen. En daar heeft ze iedereen even laten zien wat ze in haar mars had.

Mowgli Proudly Presents Christy

Cristy, een dochter van Daan doet het heel erg goed in Tsjechië. Ik kreeg onlangs weer een update en ik moet zeggen dat ik toch wel behoorlijk trots op haar ben.

Mowgli Proudly Presents Draakje

Ravid, oftewel Mowgli Proudly Presents Draakje, is geboren op 15 juni 2009. Hij heeft in zijn jonge leventje al met zeer groot succes de VJP en HZP gelopen. Ravid heeft net als zijn broers en zus HD-A.
Het is een hond met een enorme will to please. Hij is erg zacht van karakter maar kan goed tegen een stootje. Hij is ook erg vriendelijk naar andere honden.
Ravid heeft een vreselijk mooi reuenhoofd en een prachtige langhaarvacht. Hij is goed gehoekt. 

VJP Mowgli Proudly Presents Freya 

Mowgli Proudly Presents Freya (nog maar 7 maanden oud) met voorjager Sylvia Schalken hebben 2 dagen VJP gelopen. De eerste dag in Kerken liep het al als een zonnetje en ze mochten met 68 punten de dag afsluiten.