\ Mowgli Proudly Presents Chasse, VJP-73, ZwF1-100, SW 1/ Suchensieger, VGP304/II ÜF, ZwN/SchwhN, DGStB 61637

HD-A
Bloedtest op DCM: geen afwijkingen
DNA opgeslagen. 

7-02-2006 - 19-02-2019

Billy is geboren op 7 februari 2006. Hij was één van de twee reutjes uit het nest van Daan. Het was eigenlijk de bedoeling dat hij naar Amerika zou gaan, maar dat is uiteindelijk niet door gegaan. Er is nog wel wat interesse voor hem geweest, maar niemand was van plan zo fanatiek te worden als ik eigenlijk wilde.
Omdat ik al vanaf het allereerste moment dat ik besloot naar Engeland te gaan voor een dekking, de wens had om een reu van die combinatie te houden, heb ik dus maar als zodanig besloten. Billy is nu dus van mij. 

Hij heeft in de tussentijd een VJP en VGP,  een aanlegproef veldwerk, 3 veldwedstrijden en 6 zweetspoorproeven gelopen. Ook heeft hij een paar shows gelopen. Ik gebruik hem met name voor de praktijk. Hij doet het heel erg goed tijdens de jacht op de fazanten, hazen, ganzen, eenden en allerlei schadelijk wild. Verder is hij volop in training voor het zweetwerk, wat zeker niet onverdienstelijk gaat. Hij staat zelfs op de landelijke zweethondenlijst. Hij heeft al verschillende natuurnazoeken gedaan. Billy heeft op basis van 1 van deze nazoeken (900 mtr lang) de aantekening zweet natuur behaald ZwN/SchwhN. Op 5 van de 6 gelopen zweetwedstrijden heeft hij een kwalificatie behaald en vier daarvan ook nog eens gewonnen.